La XVII edició de la Regata de Creuer Interclubs Empordà, ja està en marxa!

Una nova edició de la regata ens espera els mesos de setembre i octubre a la Costa Brava Nord, i ja en son 17!. Els clubs d’Argelers, Port de la Selva, Roses, Empuriabrava, l’Escala i L’Estartit, s’han coordinat per promocionar la vela de creuer a la Costa Brava.
La present edició espera reunir entre 40 i 50 embarcacions, distribuïdes en les divisions ORC, RI, HN i rally i que recalaran en els diferents ports esportius.
La cordialitat, l’esportivitat i el gaudir de la navegació a vela en un entorn privilegiat és l’essència d’aquesta regata. En la primera fase visitarà els ports d’Empuriabrava i Roses, el 15 i 16 de setembre, seguirà una fase que sortirà de Port de la Selva, el 29 de setembre, per arribar a Argelers després de realitzar un recorregut costaner que travessarà la frontera cap al país veí (França). La regata seguirà a l’Escala el cap de setmana del 13 i 14 d’octubre i finalitzarà a l’Estartit el 27 i 28 d’octubre.
Durant quasi dos mesos, la regata pretén promocionar la vela de creuer en totes les seves vessant, la més Esportiva, però també la menys competitiva, doncs la regata Interclubs és una regata de creuer però també una manera de conèixer la costa Brava nord i els seus municipis, i per tant una forma de fer turisme.
Si disposes d’una embarcació a vela de creuer i t’interessa conèixer altres tripulacions, gaudir del mar i conèixer la Costa  Brava, no dubtis, inscriu-te i gaudeix! Tots sou benvinguts i benvingudes!
Per qualsevol dubte contacte amb la Secretaria de Regata – 972 776949 – interclubsemporda@gmail.com abans del 31 d’agost de 2018.

Més info

 

cartell18

Esta entrada fue publicada en Premsa. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *